New administrative building on the campus of SARSTEDT AG & Co. KG

The company Sarstedt AG & Co KG decided in 2015 to expand its company location in Nümbrecht. With the 25 million euro project, which is scheduled to be completed in 2021 for the company’s 60th anniversary, the company is investing in further corporate development at the headquarters. From different designs, the decision for the new building of the administration building fell on the variant ‘Welcome’. This motto will be implemented in all areas, both in the design of the building as well as on the entire campus.

The structure of the circular central building opens like two wings into the landscape. As a result, the front area appears generous and creates a spacious view to the campus. The innovative modern design of the new administration with its multifunctionality creates perfect frame- and working conditions for the employees of the company.

On the ground floor, the central light-flooded visitor reception is created. Open spaced offices in a modern work environment for the scopes of Marketing, Advertising, International Sales and the Supervisory Board will shape the building equally. The new company restaurant with kitchen and attached outdoor terrace to the own pond, training areas with affiliated multimedia exhibition areas, but also individual retreats are only some of the offers that are currently being developed on the company premises.

© Picture: Architekten K2